Trevi Orta Vlaamse Ardennen realiseert transactie die uitbouw voor vernieuwd administratief centrum stad Ronse mogelijk maakt

15Mrt

Er komt een nieuwe, grote vleugel aan het stadhuis op de plaats van de gebouwen waar zich vroeger de Nopri, Trento en Prémaman bevonden. Het oude stadhuis wordt gerenoveerd en heringericht.

Met de verkoop van de gebouwen in de Peperstraat 5 wordt het voor de stad Ronse laatste mogelijk verder te werken aan de uitbouw van een vernieuwd administratief centrum. Dit moet resulteren in een betere dienstverlening voor de Ronsenaar en een herop gewaardeerde centrumstraat.

“Door dit pand aan te kopen, verkrijgen we een mooie, grote ruimte om een nieuwbouw te realiseren, waar een moderne dienstverlening uitgebouwd kan worden: een centraal, laagdrempelig onthaal, de loketten en alle diensten waar de burger het meest mee in contact komt”, zegt burgemeester Luc Dupont (CD&V). “De bestaande gebouwen gaan dus onder de sloophamer.”

Trevi lag eerder ook al aan de basis van de transactie die de relocatie van de politiediensten in de voormalige Belgacom gebouwen mogelijk maakte en bevestigd zich daarmee als sterk verankerde vastgoedpartner die zowel de institutionele als bedrijfsmatige en particuliere huisvestingsdromen mee helpt waar maken.  

Heeft u ook een woondroom? Contacteer ons op 055 23 07 41 of mail naar benoit@treviorta.be.

Bron: Nieuwsblad.be

trevi-realiseert-transactie